Skip to content

Surinaamse & Javaanse chips

Bij Toko Sodiro kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan Surinaamse & Javaanse chips.

In 1998 zijn wij begonnen met de productie van bananenchips, en sindsdien hebben wij ons assortiment uitgebreid met o.a. Javaanse peyek, cassavechips en brong brong (rijstcracker).

De chips wordt ambachtelijk bereidt volgens traditioneel recept en is verkrijgbaar in kleine én grote verpakkingen.

Het is ook mogelijk om bestellingen te plaatsen.

Bekijk hieronder het assortiment en de prijzen.

Assortiment

Van bananen chips tot verse groenten

Bij ons koop jij niet alleen lekkere snacks zoals bananen chips, maar ook andere soorten etenswaren. Denk dus aan verse groenten en fruit zoals oker, kousenband, mango en citroengras, maar ook aan vis en vlees. Deze kwaliteit vind je nu eenmaal niet in de Nederlandse supermarkten. Gelukkig kun je bij ons, de Surinaamse toko bij jou in de buurt, alles vinden wat je zoekt. Lekkere verse groenten, vlees en vis, de beste snacks en lekkere drankjes. Zin in een lekkere slok Fernandes bij je zakje bananen chips? Wij staan voor jou klaar met een breed assortiment aan geweldige Surinaamse producten.

De beste snacks

Ben je een beetje moe van het lopen door dat winkelcentrum? Kun je nu wel een snack gebruiken? Bezoek dan gewoon even Toko Sodiro voor een lekkere snack en een drankje! Met een zakje bananen chips, lekkere snoepjes of een ander soort snack neem je even een kleine pauze van de drukte. Een hele lekkere pauze, natuurlijk! Drink er een verfrissend of zoet drankje bij en je bent weer helemaal klaar om verder te winkelen of je boodschappen te doen. Of misschien toch nog even rondkijken, want van die lekkere snacks kun je er natuurlijk ook nog een paar mee naar huis nemen!

Een beetje Suriname in Rotterdam

Er wonen veel Surinamers in Rotterdam, dus wij willen ervoor zorgen dat er ook veel keuze is bij onze toko in Rotterdam. Onze bananen chips zijn erg lekker, maar je kunt er geen hele maaltijden mee creëren! Koop daarom bij ons lekkere verse groenten zoals aubergine of oker. Koop ook verse vleeswaren en natuurlijk vis. Ook kun je bij ons terecht voor de lekkerste kruiden en specerijen, om jouw gerechten smaakvol en verrukkelijk te maken! Voor de meest smaakvolle en heerlijke ingrediënten kun je bij ons terecht, dus mocht je op zoek zijn naar een goede Surinaamse toko in Rotterdam, dan weet je ons vanaf nu te vinden!