Skip to content

Surinaams & Javaans afhaal in Rotterdam bij Toko Sodiro

Heb je eens zin in een lekker Surinaams of Javaans gerecht? Kom bij ons langs voor Surinaams & Javaans afhaal in Rotterdam.

Voor de dagen dat je geen tijd of zin hebt om zelf te koken, of natuurlijk voor de liefhebber van de Surinaamse keuken die het niet zelf kan maken. Natuurlijk hebben wij naast onze afhaalmaaltijden nog veel meer verrukkelijke etenswaren in ons assortiment, zoals belegde broodjes, snacks of chips.

Ook voor grote bestellingen! Dus heeft u een feestje en verwacht u veel gasten? Dan kunt u bij Toko Sodiro terecht voor authentieke Surinaamse & Javaanse gerechten. Wij denken graag met u mee over het samenstellen van het menu en kunnen u voorzien van advies.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op nummer: 010 – 265 49 60 of stuur een mail naar: info@sodiro.eu.

Bekijk ons menu

De lekkerste Surinaamse snacks en Surinaams afhaal in Rotterdam

Of je nu boodschappen aan het doen bent, op zoek bent naar lekkere snacks of juist naar Surinaams afhaal in Rotterdam, wij hebben het allemaal. Er zijn bepaalde etenswaren die je gewoon niet in de reguliere supermarkt kunt vinden. Die vind je bij ons, zodat jij thuis de lekkerste Surinaamse maaltijden kunt bereiden. Je hoeft het natuurlijk niet perse zelf te bereiden, want je kunt zo’n heerlijke maaltijd ook gewoon bij ons afhalen. Daarnaast vind je bij ons ook de lekkerste Surinaamse snacks! Kom dus eens langs voor een lekkere snack of een smakelijke maaltijd, of misschien zelfs wel beide!

De beste etenswaren die de supermarkt niet heeft

Voor sommige gerechten heb je ingrediënten nodig die je in Nederland niet in de supermarkt kunt vinden. Voor deze ingrediënten kun je zeker in onze toko in Rotterdam terecht. Van kruiden en specerijen tot verse groenten, alles wat jij in de supermarkt niet kunt vinden hebben wij voor je klaarstaan. Dit geldt ook voor Surinaamse snacks die je in Nederlandse winkels niet snel zult vinden, zoals cassave chips die je thuis kunt bakken. Je kunt dus bij ons de boodschappen doen die in de supermarkt niet te vinden zijn, maar je kunt ook gewoon eens wat lekkers kopen voor jezelf. 

Surinaamse snacks in Nederland

Lekker eten is iets waar wij als Surinamers veel van weten en waar we graag mee bezig zijn. Bij toko Sodiro koop jij al dat lekkere Surinaamse eten en snacks om zelf thuis van te kunnen genieten. Of je nu op zoek bent naar Surinaams afhaal in Rotterdam of gewoon een lekkere Surinaamse snack, wij staan voor je klaar! Het is best okay om jezelf eens lekker te verwennen met wat goede Surinaamse snacks. Kom dus snel eens langs om wat van onze lekkernijen en afhaalmaaltijden te proberen!