Skip to content

Surinaamse broodjes Rotterdam

Bent u op zoek naar de lekkerste Surinaamse broodjes van Rotterdam? Dan is Toko Sodiro de plek waar u moet zijn. Wij doen er iedere dag weer alles aan om de lekkerste broodjes te maken en ons assortiment is zeer breed. De kans dat u een geschikt broodje bij ons vindt, is dan ook erg groot. De broodjes zullen u doen denken aan het prachtige Suriname en niet voor niets onderscheiden wij ons als Surinaamse toko van de regionale supermarkt. Bent u benieuwd naar welke Surinaamse broodjes wij in Rotterdam kunnen maken en wilt u weten welke gerechten wij nog meer voor u kunnen bereiden? Lees dan onderstaande informatie eens goed door!

Een geweldig assortiment aan Surinaamse broodjes in Rotterdam

Bij ons treft u een heerlijk assortiment aan Surinaamse broodjes die wij voor u bereiden in Rotterdam. Denk hierbij aan een broodje kerrie ei, ketjap kip, bakkeljauw of Kouseband garnalen. Ook staan wij voor u klaar als u wilt genieten van een broodje zoutvlees, pom of Trie. Overigens zijn dit niet de enige Surinaamse broodjes die wij voor u kunnen maken in Rotterdam. Wilt u weten voor welke broodjes u nog meer bij ons terecht kunt? Neem dan eens een kijkje op onze menukaart. Deze kunt u gemakkelijk op onze website vinden. Ook vindt u hier de andere gerechten die wij aanbieden en ook deze gerechten zijn meer dan de moeite waard!

Bekijk ons menu

Wat bieden wij u nog meer?

Naast Surinaamse broodjes in Rotterdam, kunt u bij ons ook terecht voor nog veel meer Surinaamse gerechten. Het mooie aan deze gerechten is dat zij allemaal een ding met elkaar gemeen hebben en dat is dat de kwaliteit geweldig is. Of u nou op zoek bent naar een roti snack, Surinaamse pastei of Samosa? Wij hebben het voor u. Ook bieden wij u de lekkerste spekkoek, pisang goreng en het beste gemberbier. Bent u benieuwd naar wat wij u nog meer kunnen bieden? Neem dan een kijkje op de online menukaart.

De lekkerste Surinaamse broodjes in Rotterdam afhalen

Wilt u de lekkerste Surinaamse broodjes of ander Surinaams eten in Rotterdam afhalen? Kom dan gerust langs bij onze toko. De contactgegevens vindt u gemakkelijk op onze website en hier heeft u ook de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Overigens bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres om eten af te halen, wij kunnen u ook helpen als u op zoek bent naar een partij voor de catering.