Skip to content

Surinaamse toko in Rotterdam

Bij Toko Sodiro kunt u terecht voor Surinaamse producten zoals verse groenten, kruiden, kookgerei, warme maaltijden, belegde broodjes en snacks.

Wilt u zelf een lekker Surinaams gerecht klaarmaken zoals nasi, bami, roti of saoto soep? Geen probleem, alle ingredienten zijn bij ons verkrijgbaar. In het geval u vragen heeft, staan wij u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.

De lekkerste ingrediënten uit onze toko in Rotterdam

Iedereen heeft weleens behoefte aan een lekkere Surinaamse snack of een heerlijke afhaalmaaltijd. Je hoeft daarvoor gelukkig niet ver van huis te gaan, want in onze toko in Rotterdam vind je alle lekkernijen en etenswaren die je maar wilt hebben.

Van onze gerechten en snacks gaan mensen spontaan watertanden, waar wij dan ook erg trots op zijn. Wat is het leven zonder wat lekkere, goede snacks?  Kom eens langs voor boodschappen, of om even een paar lekkere snacks mee te nemen voor thuis. 

Alle Surinaamse producten die je in de supermarkt niet vindt

Voor veel Surinaamse gerechten vind je de juiste ingrediënten makkelijk in de supermarkt, maar voor andere gerechten moet je even langs onze toko. Bij ons vind je die ingrediënten, of het nu kruiden of specerijen zijn, groenten of andere etenswaren. Chips, snoep, kruiden, kousenband, we hebben werkelijk alles! Met ons enorm brede assortiment aan etenswaren, van lekkere snacks tot ingrediënten voor Surinaamse maaltijden, vind je altijd waar je naar op zoek bent. Toko Sodiro staat voor jou klaar met de lekkerste etenswaren, maar natuurlijk ook met de beste Surinaamse afhaalmaaltijden. 

Bezoek onze toko in Rotterdam voor het lekkerste eten

Of je nu bij ons langskomt tijdens het winkelen voor een lekkere snack, om je boodschappen te doen of om een lekkere Surinaamse afhaalmaaltijd af te komen halen, je zult niet worden teleurgesteld. Wij zorgen ervoor dat wij altijd de lekkerste etenswaren voor jou hebben klaarstaan. Een broodje bakkeljauw, een lekker drankje, snoep of zelfs roti afhalen, wij hebben het allemaal. Ook zo’n fan van de Surinaamse keuken? Geniet dan van ons fantastische aanbod en verwen jezelf met de beste Surinaamse snacks en maaltijden. We zien je binnenkort wel verschijnen!