Skip to content

Surinaams Rotterdam

Wilt u Surinaams eten in Rotterdam afhalen? Breng dan een bezoek aan Toko Sodiro. Bij Toko Sodiro staan we namelijk bekend om het beste Surinaamse eten van Rotterdam. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor Surinaamse broodjes, snacks en nog veel meer heerlijke gerechten. Wij hebben een zeer ruim assortiment en het eten doet u meteen denken aan het mooie Suriname. We onderscheiden ons absoluut van het eten dat in de regionale supermarkt wordt aangeboden en niet voor niets brengen veel mensen regelmatig een bezoek aan onze toko. Bent u benieuwd naar wat voor Surinaams eten wij u in Rotterdam aan kunnen bieden? Neem dan onderstaande informatie goed door.

Wat voor Surinaams eten in Rotterdam bieden wij u?

Is het tijd voor Surinaams eten en wilt u dit afhalen? Dan kan het zeker een goed idee zijn om te kiezen voor onze Surinaamse broodjes in Rotterdam. Of u nou op zoek bent naar een lekker broodje kerrie ei, bakkeljauw, Kousenband garnalen of ketjap kip, wij helpen u verder. Ook vindt u bij ons de lekkerste broodjes zoutvlees, Trie of pom. Goed om te weten is overigens dat dit niet de enige broodjes zijn die wij voor u kunnen bereiden. Wilt u weten welke broodjes u nog meer treft in ons assortiment? Neem dan eens een kijkje op onze online menukaart. 

Bekijk ons menu

Nog veel meer lekker Surinaams eten in Rotterdam

Naast de broodjes bieden wij u nog veel meer lekker Surinaams eten in Rotterdam. De gerechten zullen u stuk voor stuk doen denken aan het prachtige Suriname. De kwaliteit is geweldig en het aanbod is groot. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een lekkere Surinaamse pastei, een roti snack of Samosa voor u bereiden. Ook kunt u bij ons terecht als u zin heeft in pisang goreng, spekkoek of gemberbier. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen maken? Neem dan net als bij de Surinaamse broodjes even een kijkje op onze online menukaart. Hier vindt u al onze gerechten.

Breng een bezoek aan onze toko

Voor het lekkerste Surinaams eten in Rotterdam raden wij het u aan om een bezoek te brengen aan onze toko. De contactgegevens kunt u vinden op onze website en hier kunt u ook gemakkelijk het contactformulier invullen. Overigens bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het afhalen van eten, wij kunnen nu namelijk ook voorzien van de beste catering.